Friday, February 2, 2007

T-SHIRT DAN JAKET - Dapatkan Macam-Macam Jenis T-Shirt dan Jaket Untuk Tempahan Anda Daripada Kami.

Pelbagai Jenis T-Shirt Dan Jaket Untuk Tempahan Anda, Pada Harga Yang Sentiasa Mampu Dibeli. Semuanya Adalah Untuk Tempahan Readymade Mahupun Costommade. Hanya Klik Pada Image Untuk Tatapan Lebih Besar, Dapatkan Kod Dan Hubungi Kami:
Homework Studio,
No 3B Jalan MJ 7, Medan Maju Jaya,
Jalan Klang Lama,
46000 Petaling Jaya Selangor.
Tel/Fax : 03- 77701160
Hp: Along: 013-635 2728 / Ameir : 019-212 9035
Colar TS15 ( interlock )

Colar T14 ( interlock )
Colar TS13s ( lacose )

Colar TS085 ( cotton )

Roundneck T09 ( cotton )


J09J06

Monday, January 29, 2007

profile HOMEWORK studio


Assalamualaikum Warahmatullahi Wabarakatuh.

Homework Studio 001321510-X , Ditubuhkan Pada Tahun 2001, Dengan Hasrat Merancakkan Penerbitan Kartun Dan Animasi Tempatan Dengan Menghasilkan Pelbagai Bentuk Penerbitan Animasi Bukan Sahaja Untuk Siaran TV Malahan Pelbagai Jenis Genre Animasi Seperti Montaj, Iklan, Persembahan Multimedia, Gerak Grafik, Klip Video Lagu Dan Animasi Pendidikan. Juga Menghasilkan Pelbagai Jenis Produk Pelanggan, Berasaskan Kartun Dan Animasi. Pada Awal Tahun 2005, Mula Menggiatkan Aktiviti Dengan Membekal Barangan Cenderamata Yang Menggunakan Ikon Kartun Dan Grafik Yang Bersesuaian Dengan Konsep dan Kehendak Pelanggan. Sejajar Dengan Pengalaman Para Karyawan Dan Rakan Kongsi Sedia Ada, Kami Menawarkan Khidmat Perunding Idea, Skrip Persembahan Pentas, Konsep Hari Keluarga, Pengurusan Acara, Khidmat Juruacara, Konsep & Imej Cenderamata, Bekalan Cenderamata, Rekabentuk Grafik, Fotografi, Persembahan Multimedia, Pusat Latihan Animasi Dan Lain-Lain Khidmat Berkaitan Kerja-Kerja Kreatif.

Kami Dengan Syukur Dan Rendah Dirinya...

Amir Hamzah Hashim (ameir), 32tahun, Pengarah Animasi, Berasal dari Jengka Pahang. Mendapat Didikan Lukisan Kartun Daripada 2 Tokoh Terkenal Dalam Bidang Animasi Malaysia- Kamn Ismail & Ujang, Lewat Usop Sontorian seawal 1993. Menyertai Team Awal Usop Sontorian Sebagai Animator seterusnya Meningkat Kerjaya Dalam Penerbitan Animasi Malaysia seperti Keluang Man dan Banyak Lagi. Hingga Kini Terlibat Menghasilkan hampir 400 episod Animasi Siaran RTM.

Wan Ayumi Wan Yusof (yumi), Pengurus Penerbitan/Penolong Pengarah Animasi. Graduan UITM Shah Alam, fine arts, Berpengalaman Melatih Pelukis Animasi dan Mengurus Penerbitan Usop Sontorian seawal 1995. Mengurus, Memilih Watak,Mengarah dan Menyumbang Suara Bagi Rakaman Suara Animasi Usop Sontorian Dan Keluang Man.

Shamsaimun Ezil (along), 32tahun, Pengarah Pemasaran Dan Penolong Pengarah animasi. Berpengalaman Sebagai Pelukis Lukisan Latar Belakang Bagi Pelbagai Animasi Untuk Siaran RTM, seawal Keluang Man 1997 hingga Kini. Mengurus Dan Mentadbir Promosi Jualan Produk Keluang Man dalam Jelajah Peminat Sekitar 1999-2001. Mengetuai Persembahan Pentas Keluang Man Dan juga Pengacara Berbakat, Selain Menyumbang Suara Bagi Watak-Watak Animasi.


Azhar Saad (art), 30tahun, Pengarah Seni Berasal Dari Kedah. Berpengalaman Dalam Bidang Animasi Dan Arahan Seni Hampir 15 Tahun, Bermula Dengan Menyertai Team Penerbitan Usop Sontorian, Seterusnya Keluang Man, Che'Nat, Toman 1, Kumang-Lagenda Sarawak, Lagenda Kinabalu, Pusaka, Pejuang Dan Banyak Lagi. Semuanya Ditayangkan Di RTM 1. TV Malaysia. Merupakan Pelukis Storyboard Dan Penulis Skrip Yang Amat Membanggakan.

Rizal Yacob (cai), 29tahun, Pengurus Animator Berpengalaman Luas Dalam Kerjaya Animasi Lewat Keluang Man dan banyak lagi. Merupakan Animator Yang Kreatif Dan Bijak Menyesuaikan Pergerakan Watak Animasi Mengikut Dialog Dan Suasana. Amat Mahir Melatih Dan Mendidik Karyawan Baru Bagi Merancakkan Penerbitan Animasi 2Dimensi Tanahair.

Sunday, January 28, 2007

Membekal Premium Gift Item

Selain Aktiviti Pengkaryaan Animasi, Kami juga mempelbagaikan cabang perniagaan, membekal produk Cenderamata seperti T-Shirt, Tuala, Jaket, Uniform, Piala Pertandingan Dan Lain-lain yang berkenaan. Untuk kemudahan para pelanggan, kami juga menawarkan khidmat rekaan grafik dan konsep bagi satu-satu majlis ataupun tempahan individu.

Untuk sebarang pertanyaan hubungi Along: hp- 013-6352728 atau emel: homes2dio@yahoo.com. Fax : 03-7770160

Proses Menyiapkan Penerbitan Animasi


Suasana Kerja Di Studio Kami.

Animasi 'MEDIC BOY' Bakal Menemui Adik-Adik Di Sekolah

Berita Baik Buat Adik-Adik. Seorang Supehiro Bakal Muncul Membantu Adik-Adik Dalam Misi Penerangan Kesihatan. Untuk Permulaan, Medicboy akan menentang Rasaksa Rokok Pemusnah Sejagat. Ikuti kisah selanjutnya sedikit masa lagi.Homework Studio Sedang Dalam Rangka Menyiapkan Animasi Medic Boy, Cadangan bagi kempen Kesihatan, Unit Kawalan Tembakau, Jabatan Kesihatan Awam, Kementerian Kesihatan Malaysia, Putrajaya. Dengan Kerjasama Madu3 Studio.

Homework Studio

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh. Selamat Datang Ke weblog Homework Studio.